Hopp til innhold

Om oss

Historien vår går langt tilbake, men vi tenker alltid fremover. Sammen med kundene våre, skal vi fortsette å utvikle oss i takt med markedet.

Sterkere sammen siden 1897

Vi er stolte av å være en av landets ledende maskinleverandører. Hos oss finner du alt av maskiner til kjøp og utleie, samt et bredt sortiment av moderne utstyr og innovative løsninger for bygg og anlegg, lager og logistikk. I tillegg tilbyr vi kurs og sertifiseringer, og alt av service, reparasjoner og vedlikehold.

Vi hjelper deg med den maskinen og det utstyret du trenger når behovet oppstår. Men det er helheten av tjenestene, leveransene og produktene våre som gjør oss unike, mener vi. Siden etableringen i 1897, har vi utviklet oss i takt med markedets stadig økende krav – alltid med kundens behov i sentrum. Og nettopp på grunn av kundene våre, er vi det selskapet vi er i dag.

Gjennom gode relasjoner og langsiktige partnerskap, har vi opparbeidet oss solid kompetanse og erfaring på tvers av en rekke markeder og bransjer. Det, sammen med en solid utstyrspark som gir stor fleksibilitet, gjør oss i stand til å utarbeide helhetlige og gode løsninger, samt sikre riktig gjennomføringskraft for et hvert prosjekt – både små og store.

Vi kjenner nordiske forhold

Sammen med kunder og samarbeidspartnere har vi utbedret veier, kritisk infrastruktur og utviklet både by og land siden 1897.

Gjennom årene har vi opparbeidet oss en unik lokal kompetanse, og fått en posisjon i det nordiske markedet som vi er veldig stolte av. Kvalitet, kompetanse, tillit og relasjoner har vært grunnsteinene våre hele veien – og er det fortsatt.

Menneskene bak maskinene

Hos oss handler det ikke bare om maskiner, men også om mennesker. Relasjonene vi skaper sammen med kunder og samarbeidspartnere, og om alle som jobber hos oss. Uten dem hadde vi ikke vært der vi er i dag.

Med et brennende engasjement for å finne de beste løsningene og sikre riktig gjennomføringskraft for et hvert prosjekt, samt en iver etter å alltid finne nye måter å jobbe på, driver de ikke bare oss, men hele bransjen vår, fremover.

Jobb hos oss

Sammen bygger vi fremtiden. Vil du bli med på reisen?

Ledige stillinger
Inclusive

Åpenhetsloven

Åpenhetslover rapport 2023

ARP AS Sigurs Hesselberg 2023

Årsberetning AS Sigurd Hesselberg 2023

Redegjørelse Hesselberg 2023